Word lid

Menu

Sluit je zorgverzekering af via DVN en profiteer van een aantrekkelijke korting op de basis- en aanvullende verzekering!


Word lid

Zorgverzekering

Diabetesvereniging Nederland heeft met zorgverzekeraars CZ, OHRA en Zilveren Kruis een collectief contract. Daardoor krijgen je als lid van DVN korting op je premie. Bovendien werken we strategisch samen met deze drie zorgverzekeraars. Op die manier hebben we invloed op de inkoop van zorg voor mensen met diabetes. En zo werken we samen aan het verbeteren van de kwaliteit van de diabeteszorg.

Voordelen

Zorgverzekeraars CZ, OHRA en Zilveren Kruis bieden korting aan als je lid bent van de Diabetesvereniging. Ook bieden ze extra's, zoals gedeeltelijke vergoeding van het lidmaatschap. Klik op de zorgverzekeraar en zie wat er te kiezen is!

Overstappen naar collectief

Ben je lid van DVN en heb je al een zorgverzekering bij CZ, OHRA of Zilveren Kruis? Dan kun je ook tijdens het jaar overstappen naar het collectieve contract dat DVN met die verzekeraar heeft. De korting en voordelen gelden dan vanaf de volgende maand.

Nog geen lid?

Ben je nog geen DVN-lid, meld je dan aan en profiteer van het ledenvoordeel.


Sluit je zorgverzekering af via DVN en profiteer van een aantrekkelijke korting op de basis- en aanvullende verzekering!


Word lid


Nieuws

Uitgelicht

Wil je weten wat diabetes nou precies is en wat er eigenlijk in het lichaam gebeurt? Geen ingewikkelde medische termen, maar "eindelijk op een begrijpelijke manier uitgelegd"? Volg de cursus Leven met diabetes van de DiabetesSchool.