Word lid

Menu

Sluit je insulinepompverzekering met all-risk dekking af via DVN en ontvang €15,- korting op de jaarpremie.


Word lid

Insulinepompverzekering

De insulinepompverzekering biedt leden van DVN all-risk dekking voor alle van buiten komende onheilen. Deze samen met Ocean Groepsverzekeringen ontwikkelde verzekering heeft een werelddekking. De insulinepompverzekering vergoedt maximaal € 4.000,- per pomp. Het eigen risico is € 100,- per gebeurtenis.

Premie

De jaarpremie van de insulinepompverzekering bij Ocean Groepsverzekeringen bedraagt € 70,-. Als DVN-lid ontvangt u € 15,-  korting en betaalt u dus slechts €55,- (exclusief 21% assurantiebelasting en eenmalig €7,50 administratie- en poliskosten).

Tip: De betaalde premie voor een insulinepompverzekering kunt u opvoeren als aftrekpost bij uw belastingaangifte. Let op! Om voor aftrek in aanmerking te komen moeten uw totale zorguitgaven (de premie van uw ziektekostenverzekering telt niet mee!) boven het drempelbedrag uitkomen. Bekijk hier de drempelbedragen en hier een tool waarmee u het aftrekbedrag van specifieke zorgkosten berekent.

Meteen afsluiten

Sluit de insulinepompverzekering direct af of lees eerst de flyer. Lees ook het Artikel in Diabc Magazine '5x Goed verzekerd'.

Nog geen lid?

Bent u nog geen DVN-lid, meld u dan aan en profiteer al bij het afsluiten van uw insulinepompverzekering van het ledenvoordeel.


 

 


Sluit je insulinepompverzekering met all-risk dekking af via DVN en ontvang €15,- korting op de jaarpremie.


Word lid


Nieuws

Uitgelicht

Wil je weten wat diabetes nou precies is en wat er eigenlijk in het lichaam gebeurt? Geen ingewikkelde medische termen, maar "eindelijk op een begrijpelijke manier uitgelegd"? Volg de cursus Leven met diabetes van de DiabetesSchool.