Word lid

Menu

Autoverzekering

Goed verzekerd de weg op. Of u nu uw auto gebruikt voor uw plezier, om naar uw werk te gaan, voor uw vakantie of om boodschappen te doen. Met de Aegon Autoverzekering bent u goed verzekerd.

Direct afsluiten >>


Wenst u uitgebreide service, wilt u alleen wettelijke aansprakelijkheid of wilt u wel een goede dekking maar dan met een voordelig tarief? Bij de Aegon Autoverzekering bepaalt u het zelf.

U kunt kiezen uit drie basisdekkingen:
1. WA
2. WA Extra
3. Allrisk

En ook binnen de Allrisk dekking is de keuze aan u:

  • Allrisk Basis; als u zoekt naar de beste prijs
  • Allrisk Compleet; als u zoekt naar de beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Allrisk Royaal; als u zoekt naar de beste service

Wat u ook kiest, voor elke dekking geldt:

  • snelle service bij meer dan 500 schadeherstellers;
  • uw accessoires standaard meeverzekerd tot € 750,-;
  • onze opzegservice voor uw bestaande verzekering;
  • dag en nacht hulp van Aegon Schade Service.

10% premiekorting voor onze leden

Als patiëntenorganisatie zijn wij erin geslaagd om in samenwerking met Willis Towers Watson (tussenpersoon op het gebied van collectieve verzekeringen) en verzekeringsmaatschappij Aegon ((inter)nationaal één van de grootste verzekeraars), een uiterst voordelig contract af te sluiten. U krijgt namelijk 10% korting op de premie. Deelname aan dit collectief is exclusief en alleen mogelijk voor leden van DVN. De belangen van de vereniging worden optimaal bediend door de onafhankelijkheid van Willis Towers Watson.

Voor de leden van DVN kan Aegon een zeer scherpe prijs aanbieden. Zo ontvangt u een bonuskorting die kan oplopen tot 80%, instapkorting tot 50%, de tweede gezinsauto kan worden meeverzekerd met dezelfde bonus/maluskorting als de eerste auto en u heeft geen termijntoeslag bij maand-, kwartaal- of halfjaarbetaling.

Nog geen lid?

Bent u nog geen DVN-lid, meld u dan aan en profiteer van het ledenvoordeel.

Bereken uw premie en sluit direct af >>


Heeft u nog vragen over deze autoverzekering, lees de antwoorden op de veelgestelde vragen.Nieuws

Uitgelicht

Wil je weten wat diabetes nou precies is en wat er eigenlijk in het lichaam gebeurt? Geen ingewikkelde medische termen, maar "eindelijk op een begrijpelijke manier uitgelegd"? Volg de cursus Leven met diabetes van de DiabetesSchool.