Word lid

Menu

Meer informatie?

Neem contact op met de Adviesdesk DiabetesWerkwijzer.

Stuur een e-mail of bel 033 463 05 66.
Werkgevers en arbodiensten

Ben jij goed genoeg op de hoogte van werkgerelateerde problemen van werknemers met diabetes? Heeft jouw organisatie structureel beleid als het gaat om het ondersteunen van werknemers met diabetes?


Bekijk ons filmpje over diabetes en werk!

 

Meer dan de helft van de werknemers met diabetes voelt zich onvoldoende ondersteund door hun werkgever. Diabetesvereniging Nederland (DVN) wil dat mensen met diabetes voluit kunnen werken met diabetes en biedt daarom ondersteuning op de werkvloer met de DiabetesWerkwijzer.

Vergroot je kennis over diabetes

Krijg inzicht in diabetes en de mogelijke consequenties ervan voor het werk. Leer hoe je het beste kunt omgaan met werknemers die diabetes hebben.

Op de werkvloer

Een medewerker met diabetes neemt zijn aandoening mee naar zijn werk. Wat heeft deze medewerker nodig en hoe geef je als leidinggevende of collega hierin de ruimte?

Aan het werk blijven

Om gezond aan het werk te kunnen blijven, moet een medewerker goed kunnen omgaan met zijn diabetes tijdens werktijd. Op welke manier kun je hieraan bijdragen?

Wat wij voor je doen

Om uitval te voorkomen of misverstanden tussen jou en de werknemer met diabetes tegen te gaan, bieden wij ondersteuning op de werkvloer. Bekijk ons aanbod.

 


Meer informatie?

Neem contact op met de Adviesdesk DiabetesWerkwijzer.

Stuur een e-mail of bel 033 463 05 66.

Nieuws

Uitgelicht

Wil je weten wat diabetes nou precies is en wat er eigenlijk in het lichaam gebeurt? Geen ingewikkelde medische termen, maar "eindelijk op een begrijpelijke manier uitgelegd"? Volg de cursus Leven met diabetes van de DiabetesSchool.