Word lid

Menu

Service

Diabetesvereniging Nederland is er voor al je vragen over diabetes. Bel op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur met de Diabeteslijn via 033 - 463 05 66. Of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Vragen?

Heb je een vraag over je lidmaatschap, over betaling van de contibutie of mogelijke voordelen? Vind het antwoord op je vraag bij de veelgestelde vragen en antwoorden.

Heb je een vraag die specifieke kennis van een diabetesspecialist vereist, dan moet je lid zijn. Onze medewerkers geven geen medische adviezen. Neem hiervoor contact op met je huisarts. Neem voor noodgevallen contact op met de huisartsenpost of bel 112.

Direct naar

Help mee

Heb je zelf diabetes en wil je dat Diabetesvereniging Nederland (DVN) ook jouw belangen behartigt? Word dan lid. Hoe meer leden, hoe sterker we samen staan. Of word vriend en geef een jaarlijkse donatie voor ons werk voor mensen met diabetes.

 Nieuws

Uitgelicht

Wil je weten wat diabetes nou precies is en wat er eigenlijk in het lichaam gebeurt? Geen ingewikkelde medische termen, maar "eindelijk op een begrijpelijke manier uitgelegd"? Volg de cursus Leven met diabetes van de DiabetesSchool.