Word lid

Menu

Reinier en Suzi

Voluit leven met meerdere chronische aandoeningen

Welke verbanden zijn er tussen diabetes, nieraandoeningen en hart- en vaatziekten? Hoe leven mensen (voluit) met een, twee of zelfs alledrie deze aandoeningen? Diabetesvereniging Nederland (DVN) heeft met de Nierpatiënten Vereniging Nederland (NVN) en de Hart & Vaatgroep Reinier&Suzi gemaakt. Een magazine vol tips, adviezen, interviews, recepten en weetjes.

Nog niet gelezen?


Vraag Reinier&Suzi nu aan>>

Ik bestel als * particulier
zorgverlener
Naam organisatie (zorgverlener)
Voor- en achternaam *
Straatnaam *
Huisnummer *
Postcode *
Plaats *
Al lid van DVN? * ja
nee
Ik wil meer dan 1 exemplaar, namelijk (aantal):
E-mail (voor bevestiging aanvraag) *
Ik geef DVN uitdrukkelijk toestemming om mijn persoonsgegevens in overeenstemming met het privacybeleid te verwerken


Wanneer je als zorgverlener meer dan 30 exemplaren bestelt, ontvang je ook een mooie display!

Geïnspireerd door Reinier&Suzi?

Bij DVN vind je nog veel meer! Alles wat wij doen staat in het teken van onze strijd voor goede zorg en een beter leven voor mensen met diabetes. DVN biedt:

Heb je een vraag over leven met diabetes met meerdere aandoeningen of wil je jouw tips delen? Je bent altijd welkom op ons DiabetesTrefpunt. Kijk eens bij Gevolgen van diabetes en Omgaan met je diabetes. Of volg ons op Twitter, Facebook of LinkedIn.Nieuws

Uitgelicht

Wil je weten wat diabetes nou precies is en wat er eigenlijk in het lichaam gebeurt? Geen ingewikkelde medische termen, maar "eindelijk op een begrijpelijke manier uitgelegd"? Volg de cursus Leven met diabetes van de DiabetesSchool.