Word lid

Menu

Folders en brochures

DVN heeft diverse folder en brochures die je gratis kunt downloaden of kunt bestellen via onze klantenservice.

DVN Wegwijzer

'Voluit leven' voor alle mensen met diabetes is het motto van Diabetesvereniging Nederland. In de DVN Wegwijzer vindt je een overzicht van de producten en diensten die je daarbij ondersteunen. Bekijk onze DVN Wegwijzer; producten en diensten Diabetesvereniging Nederland'. Vragen? Bel dan met de klantenservice.

Diabetes Zorgwijzer

De Diabetes Zorgwijzers van geven inzicht in welke zorg beschikbaar is en welke zorgprofessionals daarbij betrokken zijn. In elke zorgwijzer staat een handige checklist van je diabetesbehandeling. De zorgwijzers zijn gebaseerd op de Zorgstandaarden, uitgegeven door de Nederlandse Diabetes Federatie (NDF).

Download de checklists uit de Zorgwijzer:

Voor gedrukte exemplaren neem je contact op met de klantenservice. Deze service is gratis voor leden van DVN.

Individueel Zorgplan: zorg op maat

Verbeter je gezondheid met een Individueel Zorgplan Diabetes. Hierin leg je samen met je zorgverlener een aantal zaken vast:

  • Medische informatie, zoals meetwaarden
  • Hoe het met je gaat
  • Persoonlijke doelen, zoals meer bewegen, gezonder eten, zorgvuldiger medicijngebruik
  • De stappen die nodig zijn om de doelen te bereiken

Neem voor een gedrukt exemplaar van het Individueel Zorgplan contact op met onze klantenservice. Of download het Individueel Zorgplan.

Folderlijn 'Leven met diabetes'

De folders in deze folderlijn gaan over tal van onderwerpen waar mensen met diabetes mee te maken kunnen hebben. Alle 20 folders zijn als PDF-bestand te downloaden:

Alle folders zijn ook als gedrukt exemplaar aan te vragen. Dit is gratis voor DVN-leden. Neem contact op met onze klantenservice en geef de gewenste titel(s) door.
Als zorgprofessional kun je met deze bestellijst folders en brochures bestellen voor in de praktijk of apotheek.

Andere materialen over 'Leven met diabetes'

Digitale folder Diabetes en alcohol (Kennisinstituut Bier)
Digitale flyer over werken met diabetes (DiabetesWerkwijzer)Nieuws

Uitgelicht

Wil je weten wat diabetes nou precies is en wat er eigenlijk in het lichaam gebeurt? Geen ingewikkelde medische termen, maar "eindelijk op een begrijpelijke manier uitgelegd"? Volg de cursus Leven met diabetes van de DiabetesSchool.