Word lid

Menu


In het SBS6-programma Samen Sterk krijg je een klein inkijkje in de cursussen van DVN. Ook meer kennis opdoen over jouw diabetes? Meld je aan voor een cursus!DiabetesSchool

Na de diagnose diabetes krijg je vaak een waslijst aan regels, aanbevelingen en beperkingen. Je zult moeten ontdekken hoe diabetes jouw leven beïnvloedt. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen. DVN helpt je daar graag bij met de DiabetesSchool!

Ook als je al langer diabetes hebt, heb je wellicht de behoefte om jouw kennis te verdiepen. De DiabetesSchool biedt boeiende, praktische modules, boordevol tips die bijdragen aan voluit kunnen leven met diabetes en het versterken van jouw positie als patiënt.

Cursus Leven met diabetes

Een praktische cursus van drie avonden voor mensen met diabetes type 2. Alle onderwerpen die te maken hebben met jouw diabetes komen aan bod. Ook partners zijn welkom.

Losse modules

De DiabetesSchool biedt ook modules over specifieke thema's, zoals hypo's, voeding, bewegen, leefstijl, zelfcontrole, complicaties en de zorgverlener.

Coachingstraject Diabetes en werk

Een serie coachingsgesprekken over de combinatie van werk en diabetes met een coach die zelf diabetes heeft.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je behoefte aan hebt en waar we bij kunnen helpen!
Kijk ook eens in onze agenda voor het volledige overzicht van workshops, themabijeenkomsten, diabetescafés en andere informatieve bijeenkomsten ook in jouw regio.

 In het SBS6-programma Samen Sterk krijg je een klein inkijkje in de cursussen van DVN. Ook meer kennis opdoen over jouw diabetes? Meld je aan voor een cursus!
Nieuws

Uitgelicht

Wil je weten wat diabetes nou precies is en wat er eigenlijk in het lichaam gebeurt? Geen ingewikkelde medische termen, maar "eindelijk op een begrijpelijke manier uitgelegd"? Volg de cursus Leven met diabetes van de DiabetesSchool.